Over de Sjef

le Patron-sommelier

Jack van Wanrooij

Geboren in een horecanest ben ik opgevoed met de mooie, klassieke Franse keuken. Sole á la Meunière, Boeuff Stroganoff, Lièvre Royale, Cotelete Suisse waren vaste gerechten thuis. De Indische (oud-) ooms en tantes hebben daar een portie pedas aan mijn smaakontwikkeling toegevoegd. Dit heeft voor mij de kiem gelegd voor smaak in de gerechten en de verrassende mogelijkheden van het combineren ervan.

Ik houd van klassieke bereidingen met smaak en respect voor de kwaliteit van de producten. De eigenschappen van deze producten krijgen bij mij een podium van smaak en presentatie met zorg en aandacht. 

Gastvrijheid, gastronomie en gezelligheid zit in mijn DNA en dit wil ik graag delen met mijn gasten.

Chef-kok Bas Vermeeren

Vanaf zijn jonge jaren is Bas actief in de keukens van gerenommeerde zaken zoals le Canard en Salon de Provence (14 GM) in Breda en zelfs bij O&O* in Sint Willibrord. Bas werkt graag met de meeste verse, lokale en natuurlijk in het seizoen zijnde ingrediënten. Frisse smaken wisselen rijke en volle smaken af. Hij gebruikt graag veel verschillende groenten in allerlei bereidingen.

Genieten volgens Jack

Goed gezelschap in een fijne sfeer van oprechte gastvrijheid, verrijkt met heerlijke gerechten en inspirerende wijnen. Dat is wat ik u wil bieden in mijn Sjef’s Table.

Buiten denk je moet ik hier zijn? Maar als je binnen bent, is er een warm welkom. Je voelt je helemaal op je gemak. Gastvrij, goede uitleg van gerechten en de bijpassende wijn. Heerlijk gegeten en gedronken. Een geweldige avond gehad. Je voelt de passie voor het vak bij gastheer en gastvrouw.