Geboren in een horecanest ben ik opgevoed met de mooie, klassieke Franse keuken. Sole á la Meunière, Boeuff Stroganoff, Lièvre Royale, Cotelete Suisse waren vaste gerechten thuis. De Indische (oud-) ooms en tantes hebben daar een portie pedas aan mijn smaakontwikkeling toegevoegd. Dit heeft voor mij de kiem gelegd voor smaak in de gerechten en de verrassende mogelijkheden van het combineren ervan.
Ik houd van klassieke bereidingen met smaak en respect voor de kwaliteit van de producten. De eigenschappen van deze producten krijgen bij mij een podium van smaak en presentatie met zorg en aandacht.
Gastvrijheid, gastronomie en gezelligheid zit in mijn DNA en dit wil ik graag delen met mijn gasten.
Team Restaurant Sjef’s Table:
Bas Vermeeren sous-chef, Mary van Wanrooij restaurant manager, Jack van Wanrooij patron-cuisinier
Goed gezelschap in een fijne sfeer van oprechte gastvrijheid, verrijkt met heerlijke gerechten en inspirerende wijnen. Dat is wat ik u wil bieden in mijn Sjef’s Table.
Buiten denk je moet ik hier zijn? Maar als je binnen bent, is er een warm welkom. Je voelt je helemaal op je gemak. Gastvrij, goede uitleg van gerechten en de bijpassende wijn. Heerlijk gegeten en gedronken. Een geweldige avond gehad. Je voelt de passie voor het vak bij gastheer en gastvrouw.
Review van gast Elles Ketelaars
Raadhuisplein 4
5121 JX Rijen
Nederland
0161- 250021
info@restaurant-sjefs-table.nl
Openingstijden voor aankomst
Lunch: donderdag en vrijdag vanaf 12:00 tot 13:30
Diner: woensdag t/m zaterdag: vanaf 18:00 tot 19:30
Zondag op aanvraag
KVK:72846526
Btw:NL001675469B84
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we uw voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.
Als u deze cookie uitschakelt, kunnen we uw voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat u deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
Deze site gebruikt Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina's te verzamelen.
Door deze cookie aan te laten staan helpt u onze site te verbeteren.
Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om uw voorkeuren op te slaan!