Ervaringen van onze gasten

Liefde gaat door de maag

Als familiebedrijf zijn mond-tot-mond reclame en vaste bezoekers het hart van ons bedrijf. Daarom focussen we op persoonlijke aandacht en topservice. Probeer het eens – wij weten zeker dat u weer terugkomt!

Dus u helpt ons enorm door anderen te vertellen dat u een fijne avond heeft gehad. Vertel het iedereen die het wil horen! De verschillende websites helpen ons daarbij dit aan een groot publiek te vertellen.
 
Ervaart u iets gedurende de avond wat u anders zou willen? Vertel het ons gerust direct, we doen onze uiterste best het u naar de zin te maken!

“Het is meer dan lekker eten bij Sjef’s Table, het is een klein feestje. Het team geeft je niet alleen het idee dat je echt welkom bent, maar doet vertrouwd aan, als familie. Het gemak waarmee een avond moeiteloos wordt ingevuld laat echter niet zien hoeveel tijd en werk daaraan vooraf gaat. Maar juist omdat die voorbereidingen zo goed getroffen zijn loopt alles op rolletjes: het tempo van uitserveren, een belangstellend woord, het oog voor de behoeften aan de tafels. En bovenop de uitstekende organisatie zetelt het resultaat, de plaatjes: de fantasierijk gevormde en gepresenteerde gerechten, met een smakelijk inleidend woord van de chef Jack zelf. Heerlijk!”
Joop P.

“En soms heb je dan geluk; om in een restaurant te komen waar alles klopt; van ontvangst, tot sfeer, tot een aangenaam gesprek met de eigenaar, en uiteraard tot alles wat er op tafel verschijnt… En als je nog meer geluk hebt kom je er weer eens terug; meer dan de moeite waard!”
Martin vd P.

Restaurant met passie
“Wij hebben al verschillende keren hier gegeten, en iedere keer was het weer fantastisch. De laatste keer een 5 gangen menu met wijnarrangement. Iedere gang weer een beleving. De aangepaste wijnen pasten uitstekend bij ieder gerecht. We blijven zeker terugkomen.”
Frank C.

“Top ervaring, dit hadden we ondanks goede recensies echt niet verwacht. Bij verschillende restaurants gegeten met sterren en aspiraties daarvoor. Laten we zeggen: bij Sjef’s Table doen ze daar niet voor onder. Wat een top ontvangst, origineel, goed en eerlijk eten.
Begrijp dat een betere lokatie in het verschiet ligt, we duimen mee dat het gaat lukken. Dit is de eerste maar zeker niet de laatste keer. Eindelijk een goed restaurant in Rijen, goed is een understatement. Mijlenver boven de rest uit in Rijen en directe omtrek uit. Je kunt merken dat ze passie en plezier erin hebben.

Over het eten
Verassende en originele ingrediënten en combinaties, mooie opbouw, verfijnde smaken. Elke week wordt er één van de gangen vervangen, over 6 weken weer een compleet nieuw menu, we zijn nu al benieuwd. 

Over de entourage
Laat je niet afschrikken door de locatie, eenmaal binnen en je waant je totaal ergens anders. Persoonlijke aandacht, goed verhaal, goede verhouding in grootte.

Totaalverhaal, met de nieuwe beoogde locatie kunnen we ons in Rijen meten met de grote jongens om ons heen. En dat voor een prima prijs.”
Laurens W.

Deel uw eigen ervaring

Wilt u ook uw ervaring delen en daarmee andere gasten inspireren? Dat waarderen we enorm. We nodigen u dan ook van harte uit om uw ervaring te delen op Tripadvisor of Eet.nu. Hartelijk dank!