Menu Sjef's Table
- Borrel Bites
- Menu van de Sjef
- Kerstmis 2024
-
Borrel bites; to share or not to share, that's the question
Geweldige smaakbeleving, een zachte romige oester die ontstaat door een mix van zoet water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan. Een zeer kwalitatieve en smaakvolle oester door zijn hoge vleespercentage van maar liefst 12% of hoger. De Irish Mór heeft een prachtig dikke gladde schelp met een parelwitte binnenkant en een mooie diepe cup.
House of Caviar Perle Imperial kaviaar 10 gram 27,50
House of Caviar Perle Imperial kaviaar 30 gram 75
Jamon Iberico 48 mnd (Spanje) 18
Cebo decampo 50% raza
Terrine eendenlever 20
-
Menu van de Sjef
Laat u verrassen door de heerlijke creaties!
Al onze menu’s worden voorafgegaan door ’n heerlijke amuse en zuurdesembrood met verrijkte roomboter en Acanto olijfolie
4 gangen (voor,tussen,hoofd en dessert) 59
5 gangen (2x voor,tussen,hoofd en dessert) 69
6 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd en dessert) 79
7 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd, kaas en dessert) 97
Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 8
Kaaskeuze als extra gang 18
Bijpassende wijnen: per glas 8, per half glas 5
Bijpassende (craft)bieren per glas 8
§
All-in 7 gangen menu;
Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, 7 bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises 165
§
Midweek menu van de Sjef: Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, tafelwater, 4 gangen menu met twee glazen wijn en koffie/thee met friandises. Ook alchohol vrij mogelijk. Wordt geserveerd op woensdag of donderdag. €90
Menu’s worden per tafel geserveerd
Seizoens smaken!
Op dit moment werken we met de volgende prachtige producten in ons menu: schorseneer, boterraap, pompoen, blueskin, coquille, rundermerg, cantharellen, Hollands Hert, zuurkool, appel, wilde zeebaars, tomaat, beurre noisette, bospeen, appel, brioche, steak tartare, runder ham, caramel, pistache, tonkaboon, vanille. -
Kerstmis 2024 geheel volzet
1e Kerstdag 13:30 18:30
2e Kerstdag 18:30
We serveren een luxe 5 gangenmenu à 85
inclusief amuse en zuurdesembrood met boter en olijfolie.
Dit menu wordt ook geserveerd op zaterdag 21 december, kom alvast in de kerstsfeer!Amuses van de Sjef
- Tempura van Zeeuwse oester
- Gerookte paling; mousse en filet, krokant zolderspek, honing
Menu
- Brussels lof, espuma van Wolverlei, Prosciutto
- Coquille St.Jacques, sauce Napoleon, Hollandse garnalen
- Kwartelfilet, eekhoorntjes brood, risotto
- Wagyu, rode wijnsaus
- Kerstdessert van sinaasappel met VOC kruiden.
Menuaanpassing
Ons menu en receptuur zijn met zorg voor u samengesteld. Allergieën verzoeken wij u bij de reservering aan te geven.
Veganistisch, suiker- of lactosevrij is niet mogelijk vanwege de Franse basis van onze keuken.
Reserveren
Op ons online reserveringplatform is het nu makkelijker dan ooit om uw volgende bezoek af te spreken. Of het u niet lukt om te bellen of u het liefst alles digitaal doet: bij ons kunt u direct op de website boeken, wanneer u maar wilt. Vind een tijd die u schikt en bevestig de reservering met één klik.
Restaurant Sjef's Table
Raadhuisplein 4
5121 JX Rijen
Nederland
0161- 250021
info@restaurant-sjefs-table.nl
Openingstijden voor aankomst
Diner: woensdag t/m zaterdag: vanaf 18:00 tot 19:00
Wilt u met uw gezelschap komen lunchen? Bel of mail ons gerust dan bespreken we de mogelijkheden.
Vakantie: 27 december t/m 3 januari
KVK:72846526
Btw:NL001675469B84
Sjef's online
Nieuwsbrief
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we uw voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.
Als u deze cookie uitschakelt, kunnen we uw voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat u deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
Deze site gebruikt Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina's te verzamelen.
Door deze cookie aan te laten staan helpt u onze site te verbeteren.
Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om uw voorkeuren op te slaan!