Menu Sjef's Table

  • Borrel Bites
  • Menu van de Sjef
  • Kerstmis 2024
  • Borrel bites; to share or not to share, that's the question

    Irish Mór oester #3  5 p.st.

    Geweldige smaakbeleving, een zachte romige oester die ontstaat door een mix van zoet water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan. Een zeer kwalitatieve en smaakvolle oester door zijn hoge vleespercentage van maar liefst 12% of hoger. De Irish Mór heeft een prachtig dikke gladde schelp met een parelwitte binnenkant en een mooie diepe cup.

    House of Caviar Perle Imperial kaviaar 10 gram 27,50

    House of Caviar Perle Imperial kaviaar 30 gram 75

    Jamon Iberico 48 mnd (Spanje) 18

    Cebo decampo 50% raza

    Terrine eendenlever 20

  • Menu van de Sjef

     

    Laat u verrassen door de heerlijke creaties!

    Al onze menu’s worden voorafgegaan door ’n heerlijke amuse en zuurdesembrood met verrijkte roomboter en Acanto olijfolie                       

       4 gangen (voor,tussen,hoofd en dessert) 59             

       5 gangen (2x voor,tussen,hoofd en dessert) 69              

       6 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd en dessert) 79  

    7 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd, kaas en dessert) 97

    Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 8

    Kaaskeuze als extra gang 18

    Bijpassende wijnen: per glas 8, per half glas 5

    Bijpassende (craft)bieren per glas 8

    §

    All-in 7 gangen menu;

    Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, 7 bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises 165

    §

    Midweek menu van de Sjef: Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, tafelwater, 4 gangen menu met twee glazen wijn en koffie/thee met friandises. Ook alchohol vrij mogelijk. Wordt geserveerd op woensdag of donderdag. €90

    Menu’s worden per tafel geserveerd 

     

    Seizoens smaken!
    Op dit moment werken we met de volgende prachtige producten in ons menu: schorseneer, boterraap, pompoen, blueskin, coquille, rundermerg, cantharellen, Hollands Hert, zuurkool, appel, wilde zeebaars, tomaat, beurre noisette, bospeen, appel, brioche, steak tartare, runder ham, caramel, pistache
    , tonkaboon, vanille.

    angus, Espana, Spanje, Spaans, rund, Miguel Vergara
  • Kerstmenu

    Kerstmis 2024 geheel volzet
    1e Kerstdag 13:30 18:30
    2e Kerstdag 18:30
    We serveren een luxe 5 gangenmenu à 85
    inclusief amuse en zuurdesembrood met boter en olijfolie.
    Dit menu wordt ook geserveerd op zaterdag 21 december, kom alvast in de kerstsfeer!

    Amuses van de Sjef
    1. Tempura van Zeeuwse oester
    2. Gerookte paling; mousse en filet, krokant zolderspek, honing

    Menu

    1. Brussels lof, espuma van Wolverlei, Prosciutto
    2. Coquille St.Jacques, sauce Napoleon, Hollandse garnalen
    3. Kwartelfilet, eekhoorntjes brood, risotto
    4. Wagyu, rode wijnsaus
    5. Kerstdessert van sinaasappel met VOC kruiden.

Menuaanpassing

Ons menu en receptuur zijn met zorg voor u samengesteld. Allergieën verzoeken wij u bij de reservering aan te geven.

Veganistisch, suiker- of lactosevrij is niet mogelijk vanwege de Franse basis van onze keuken.

Reserveren

Op ons online reserveringplatform is het nu makkelijker dan ooit om uw volgende bezoek af te spreken. Of het u niet lukt om te bellen of u het liefst alles digitaal doet: bij ons kunt u direct op de website boeken, wanneer u maar wilt. Vind een tijd die u schikt en bevestig de reservering met één klik.