Menu Sjef's Table

  • Borrel Bites
  • Menu van de Sjef
  • Borrel bites; to share or not to share, that's the question

    Irish Mór oester #3  5 p.st.

    Geweldige smaakbeleving, een zachte romige oester die ontstaat door een mix van zoet water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan. Een zeer kwalitatieve en smaakvolle oester door zijn hoge vleespercentage van maar liefst 12% of hoger. De Irish Mór heeft een prachtig dikke gladde schelp met een parelwitte binnenkant en een mooie diepe cup.

    House of Caviar Perle Imperial kaviaar 10 gram 27,50

    House of Caviar Perle Imperial kaviaar 30 gram 75

    Jamon Iberico 48 mnd (Spanje) 18

    Cebo decampo 50% raza

    Terrine eendenlever 20

  • Menu van de Sjef

    Laat u verrassen door de heerlijke creaties!  

    Al onze menu’s worden voorafgegaan door heerlijke amuses en zuurdesembrood met verrijkte roomboter en Acanto olijfolie                       

       4 gangen (voor,tussen,hoofd en dessert) 59             

       5 gangen (2x voor,tussen,hoofd en dessert) 69              

       6 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd en dessert) 79  

    7 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd, kaas en dessert) 95

    Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 6

    Kaaskeuze als extra gang 16

    Bijpassende wijnen: 8 per glas

    All-in 7 gangen menu gestart met Champagne Taittinger met amuses, 7 bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises 160

    Midweek menu van de Sjef: Champagne Taittinger met amuses, tafelwater, 4 gangen menu met twee glazen wijn en koffie/thee met friandises. Ook alchohol vrij mogelijk. Wordt geserveerd op woensdag of donderdag. €90

    Menu’s worden per tafel geserveerd

    Kerstmis 2024:
    5 gangen luxe Kerstmenu 85€
    1e Kerstdag Lunch 13:30 en diner 18:30
    2e Kerstdag diner 18:30

    pieterman

    Seizoens smaken! Op dit moment werken we met de volgende prachtige producten in ons menu: koolrabi, meiknol, blueskin, pieterman, tapioca, schol, zomertruffel, cantharellen, Spaans Angusrund, tomaatjes, jasmijn, Nederlandse vanille, Chamoix, Wagyu A4, wasabi, Tomasu, sereh, bramen

    angus, Espana, Spanje, Spaans, rund, Miguel Vergara

Menuaanpassing

Ons menu en receptuur zijn met zorg voor u samengesteld. Wenst u wijzigingen in dit menu dan kan dit leiden tot een aangepaste prijs. Wijzigingen of dieetwensen kunnen bij reservering kenbaar gemaakt worden. Volledig veganistisch, suiker- of lactosevrij is niet mogelijk vanwege de Franse basis van onze keuken.

Reserveren

Op ons online reserveringplatform is het nu makkelijker dan ooit om uw volgende bezoek af te spreken. Of het u niet lukt om te bellen of u het liefst alles digitaal doet: bij ons kunt u direct op de website boeken, wanneer u maar wilt. Vind een tijd die u schikt en bevestig de reservering met één klik.