Menu Sjef's Table
- Borrel Bites
- Menu van de Sjef
-
Borrel bites; to share or not to share, that's the question
Geweldige smaakbeleving, een zachte romige oester die ontstaat door een mix van zoet water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan. Een zeer kwalitatieve en smaakvolle oester door zijn hoge vleespercentage van maar liefst 12% of hoger. De Irish Mór heeft een prachtig dikke gladde schelp met een parelwitte binnenkant en een mooie diepe cup.
House of Caviar Perle Imperial kaviaar 10 gram 27,50
House of Caviar Perle Imperial kaviaar 30 gram 75
Jamon Iberico 48 mnd (Spanje) 18
Cebo decampo 50% raza
Terrine eendenlever 20
-
Laat u verrassen door de heerlijke creaties!
Al onze menu’s worden voorafgegaan door ’n heerlijke amuse en zuurdesembrood met verrijkte roomboter en Spaanse olijfolie.
4 gangen (voor,tussen,hoofd en dessert) 59
5 gangen (2x voor,tussen,hoofd en dessert) 69
6 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd en dessert) 79
7 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd, kaas en dessert) 97
Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 8
Kaaskeuze als extra gang 18
Bijpassende wijnen: per glas 8, per half glas 5
Bijpassende (craft)bieren per glas 8
§
All-in 7 gangen menu;
Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, 7 bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises 165 per couvert
§
Midweek menu van de Sjef: Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, tafelwater, 4 gangen menu met twee glazen wijn en koffie/thee met friandises. Ook alchohol vrij mogelijk. Wordt geserveerd op woensdag of donderdag. 90 per couvert
Menu’s worden per tafel geserveerd
Producten van het seizoen: Snoekbaars, pomelo & grapefruit, kwartel, truffel, carnaroli, knolselderij, beurre blanc, rundvlees uit de regio, Nederlandse vanille, mango, passievrucht.
Menuaanpassing
Ons menu en receptuur zijn met zorg voor u samengesteld. Allergieën verzoeken wij u bij de reservering aan te geven. We hebben geen aparte allergeen vrije keuken, dus sporen van allergenen kunnen we niet voorkomen.
Veganistisch, suiker- of lactosevrij is niet mogelijk vanwege de Franse basis van onze keuken.
Reserveren
Omdat we verschillende evenementen en speciale menu’s hebben die we op vastgestelde dagen serveren kunt u bij het reserveren in het dropdownboxje kiezen voor datgene waar uw wens naar uitgaat. Bv kerst of 11 gangen. Wilt u een reguliere reservering doen kiest u dan voor de optie “diner”.
Restaurant Sjef's Table
Raadhuisplein 4
5121 JX Rijen
Nederland
0161- 250021
info@restaurant-sjefs-table.nl
Openingstijden voor aankomst
Diner: woensdag t/m zaterdag: aankomst tussen 18:00 tot 19:00
Gesloten: 15 t/m 23 september
KVK:72846526
Btw:NL001675469B84