Menu Sjef's Table
- 11 gangen menu
- Borrel Bites
- Menu a la carte
- Menu van de Sjef
- Luxe Kerst menu
-
van 26-10 t/m 4-11
Kom genieten van een heerlijk culinair avondje uit! We serveren 11 verrassende gerechtjes met ieder een eigen smaak en karakter.
Chawanmushi | bospaddestoelen
Knolselderij | truffel | Olde Remeker
Marbré | foie gras | Jambon de Bayonne | brioche
Wildconsommé | bitterbal van hazenpeper
Heilbot | pastinaak | jus van schaaldieren
Duif | rode biet
Eend | sheperd’s pie | zuurkool
Ree | rode kool | kastanje
Lepelkaas | truffel
Magnum | duindoorn | tarwe
Apfelstrudel | vanillezeezout | karamelijs | Calvados
Prijs 89€
Wijnarrangement 6 glazen 43,50
-
Borrel bites; to share or not to share, that's the question
Zeeuwse oester p.st. 3,25
Imperial kaviaar 10 gram 24,50
Kroketjes langoustine 3 st. 9,00
Kroketjes Jamon Iberico 3 st. 7,50
Charcuterie 70 gram:
Hesp Menapii 12 mnd (België ) 12,50
Jamon Iberico 48 mnd (Spanje) 18
Cecina de Wagyu Tajima (Japan/Spanje) 20,00
Jambon Kintoa AOP (Frankrijk) 16,50
Jambon Bayonne (Frankrijk) 10,00
Saucisse de Jesus Pays Basque 8,00
Charcuterie van de Sjef (gemengd plateau) 22,50
-
Menu a la carte
Voorgerechten
NaamPrijsTarbotfilet | ossenstaart | beukenzwam28Zwezerik | Sauternes | rozijnen | Raz el hanout28Knolselderij van Big Green Egg | truffel | 2 jaar oude kaas 🌱24Terrine van eendenlever24Steak Tartare20Wildpaté | rode kool | cornichons sorbet | Oosterschelde augurk20Hoofdgerechten
NaamPrijsGraangevoerde runderentrecote | rucola | gnocchi | gekarameliseerde Gorgonzola&portsaus35Tarbotfilet | pastinaak | langoustinesaus38Shortrib 🌱| Teriyaki25Hertenrugfilet | rodewijnsaus | kastanje | rode kool35Nagerechten
NaamPrijsDuindoornbes | Peer | tarwe | sorbet | Napoleon11Panna cotta | perziksorbet | amandel11Kaasbordje met 5 heerlijke kazen van Het Kaasatelier16 -
Menu van de Sjef
Laat u verrassen door de heerlijke creaties!
Lunchmenu : 2 gangen 30 (hoofdgerecht met voor- of nagerecht)
3 gangen 40 (voor-, hoofd- en nagerecht)
Wijnarrangement
4 gangen 55 4 glazen 29,50
5 gangen 65 5 glazen 36,50
6 gangen 75 6 glazen 43,50
Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 6
Kaaskeuze als extra gang 15
All-in menu: Champagne Taittinger met amuse, 7 gangen menu (6 gangen en kaasselectie) inclusief bijpassende wijnen, San Pellegrino water & koffie of thee compleet met friandises 145
Midweek menu van de Sjef: Champagne Taittinger met amuses, tafelwater, 4 gangen menu met twee glazen wijn en koffie/thee met friandises. Ook alchohol vrij mogelijk. Wordt geserveerd op woensdag of donderdag. €80
Menu’s worden alleen per tafel geserveerd
Van 26-10 t/m 4-11 uitsluitend 11 gangen menu
-
Luxe Kerstmenu
79€Wij serveren ons luxe Kerstmenu op :
25 december om 13:00 en om 18:30
26 december om 18:30
§
Oesterparel | espuma | wakame
Boudin noir | tempura | miso
Rode bietwafel | rillette van gerookte forel
Zuurdesembrood | roomboter met zilte groentes
Wijnadvies: Champagne Taittinger Brut Réserve 15
§
Waldorff salade 3.0 | bleekselderij | sorbet van olijfolie | kroket van knolselderij en walnoot
Wijnadvies: Pascal Jolivet Sancerre Clos du Roy 15
§
Surf en turf | langoustine | Wagyu | Jamon Iberico
(supplement kaviaar, potje á 10 gram 24€)
Wijnadvies: Villion Chardonnay 2021 Zuid Afrika 11
§
Ossenstaart | foie gras cru | aardappelschuim | cevenne ui
Wijnadvies: Albert Bichot “Secret de Famille” Bourgogne Côte d’Or pinot noir 2018 12
§
Tournedos | truffelsaus | Mousseline a la Robuchon | koolrabi | rodekool met port en pruneaux d’Agen
(supplement gebakken foie gras 10€)
Wijnadvies: Chateau Plince, Pomerol, 2015 18
§
Hangop | bramen
§
Chocolade | mandarijn | amandel | vanille-ijs | merengue van dennennaalden
Wijnadvies: Famille Hugel Gewurtztraminer Vendange Tardive 2010 11
Wijnarrangement volledig wijnadvies 80, halve glazen 45
aanpassingen aan het menu zijn mogelijk indien vooraf besproken
Menuaanpassing
Ons menu en receptuur zijn met zorg voor u samengesteld. Wenst u wijzigingen in dit menu dan kan dit leiden tot een aangepaste prijs. Wijzigingen of dieetwensen kunnen bij reservering kenbaar gemaakt worden. Volledig veganistisch of lactosevrij is niet mogelijk vanwege de Franse basis van onze keuken.
Reserveren
Op ons online reserveringplatform is het nu makkelijker dan ooit om uw volgende bezoek af te spreken. Of het u niet lukt om te bellen of u het liefst alles digitaal doet: bij ons kunt u direct op de website boeken, wanneer u maar wilt. Vind een tijd die u schikt en bevestig de reservering met één klik.
Restaurant Sjef's Table
Raadhuisplein 4
5121 JX Rijen
Nederland
0161- 250021
info@restaurant-sjefs-table.nl
Openingstijden
Lunch: donderdag en vrijdag vanaf 12:00
Diner: woensdag t/m zaterdag: vanaf 17:30
Zondag op aanvraag
KVK:72846526
Btw:NL001675469B84
Sjef's online
Nieuwsbrief
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we uw voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.
Als u deze cookie uitschakelt, kunnen we uw voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat u deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
Deze site gebruikt Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina's te verzamelen.
Door deze cookie aan te laten staan helpt u onze site te verbeteren.
Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om uw voorkeuren op te slaan!