Menu Sjef's Table

  • 11 gangen menu
  • Borrel Bites
  • Menu a la carte
  • Menu van de Sjef
  • Luxe Kerst menu
  • van 26-10 t/m 4-11

    Kom genieten van een heerlijk culinair avondje uit! We serveren 11 verrassende gerechtjes met ieder een eigen smaak en karakter. 

    Chawanmushi | bospaddestoelen

    Knolselderij | truffel | Olde Remeker

    Marbré | foie gras | Jambon de Bayonne | brioche

    Wildconsommé | bitterbal van hazenpeper

    Heilbot | pastinaak | jus van schaaldieren

    Duif | rode biet

    Eend | sheperd’s pie | zuurkool

    Ree | rode kool | kastanje

    Lepelkaas | truffel

    Magnum | duindoorn | tarwe

    Apfelstrudel | vanillezeezout | karamelijs | Calvados


    Prijs 89€

    Wijnarrangement 6 glazen 43,50

    kaviaar, luxe, catering, fingerfood
  • Borrel bites; to share or not to share, that's the question

    Zeeuwse oester p.st. 3,25

    Imperial kaviaar 10 gram           24,50

    Kroketjes langoustine  3 st. 9,00

    Kroketjes Jamon Iberico 3 st. 7,50

    Charcuterie 70 gram:

    Hesp Menapii 12 mnd (België )           12,50

    Jamon Iberico 48 mnd (Spanje) 18

    Cecina de Wagyu Tajima  (Japan/Spanje)           20,00

    Jambon Kintoa AOP (Frankrijk)           16,50

    Jambon Bayonne (Frankrijk)            10,00

    Saucisse de Jesus Pays Basque 8,00

    Charcuterie van de Sjef (gemengd plateau)  22,50

  • Menu a la carte

    Voorgerechten

    Naam
    Prijs
    Tarbotfilet | ossenstaart | beukenzwam
    28
    Zwezerik | Sauternes | rozijnen | Raz el hanout
    28
    Knolselderij van Big Green Egg | truffel | 2 jaar oude kaas 🌱
    24
    Terrine van eendenlever
    24
    Steak Tartare
    20
    Wildpaté | rode kool | cornichons sorbet | Oosterschelde augurk
    20

    Hoofdgerechten

    Naam
    Prijs
    Graangevoerde runderentrecote | rucola | gnocchi | gekarameliseerde Gorgonzola&portsaus
    35
    Tarbotfilet | pastinaak | langoustinesaus
    38
    Shortrib 🌱| Teriyaki
    25
    Hertenrugfilet | rodewijnsaus | kastanje | rode kool
    35

    Nagerechten

    Naam
    Prijs
    Duindoornbes | Peer | tarwe | sorbet | Napoleon
    11
    Panna cotta | perziksorbet | amandel
    11
    Kaasbordje met 5  heerlijke kazen  van Het Kaasatelier
    16
  • Menu van de Sjef

    Laat u verrassen door de heerlijke creaties!  

    Lunchmenu :        2 gangen  30 (hoofdgerecht met voor- of nagerecht)

                 3 gangen  40 (voor-, hoofd- en nagerecht)

                                               Wijnarrangement

       4 gangen 55              4 glazen 29,50

       5 gangen 65              5 glazen 36,50

       6 gangen 75              6 glazen 43,50

    Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 6

    Kaaskeuze als extra gang 15

    All-in menu: Champagne Taittinger met amuse, 7 gangen menu (6 gangen en kaasselectie) inclusief bijpassende wijnen, San Pellegrino water & koffie of thee compleet met friandises 145

    Midweek menu van de Sjef: Champagne Taittinger met amuses, tafelwater, 4 gangen menu met twee glazen wijn en koffie/thee met friandises. Ook alchohol vrij mogelijk. Wordt geserveerd op woensdag of donderdag. €80

    Menu’s worden alleen per tafel geserveerd

    Van 26-10 t/m 4-11 uitsluitend 11 gangen menu

  • Luxe Kerstmenu
    79€

    Wij serveren ons luxe Kerstmenu op :

    25 december om 13:00 en om 18:30

    26 december om 18:30

    §

    Oesterparel | espuma | wakame

    Boudin noir | tempura | miso

    Rode bietwafel | rillette van gerookte forel

    Zuurdesembrood | roomboter met zilte groentes

    Wijnadvies: Champagne Taittinger Brut Réserve 15

    §

    Waldorff salade 3.0 | bleekselderij | sorbet van olijfolie | kroket van knolselderij en walnoot 

    Wijnadvies: Pascal Jolivet Sancerre Clos du Roy  15

    §

    Surf en turf | langoustine | Wagyu |  Jamon Iberico

    (supplement kaviaar, potje á 10 gram 24€)

    Wijnadvies: Villion Chardonnay 2021 Zuid Afrika 11

    §

    Ossenstaart | foie gras cru | aardappelschuim | cevenne ui

    Wijnadvies: Albert Bichot “Secret de Famille”  Bourgogne Côte d’Or pinot noir 2018 12

    §

    Tournedos | truffelsaus | Mousseline a la Robuchon | koolrabi | rodekool met port en pruneaux d’Agen

    (supplement gebakken foie gras 10€)

    Wijnadvies: Chateau Plince, Pomerol, 2015 18

    §

    Hangop | bramen

    §

    Chocolade | mandarijn | amandel | vanille-ijs | merengue van dennennaalden

    Wijnadvies: Famille Hugel Gewurtztraminer Vendange Tardive 2010 11

    Wijnarrangement volledig wijnadvies 80, halve glazen 45

    aanpassingen aan het menu zijn mogelijk indien vooraf besproken

Menuaanpassing

Ons menu en receptuur zijn met zorg voor u samengesteld. Wenst u wijzigingen in dit menu dan kan dit leiden tot een aangepaste prijs. Wijzigingen of dieetwensen kunnen bij reservering kenbaar gemaakt worden. Volledig veganistisch of lactosevrij is niet mogelijk vanwege de Franse basis van onze keuken.

Reserveren

Op ons online reserveringplatform is het nu makkelijker dan ooit om uw volgende bezoek af te spreken. Of het u niet lukt om te bellen of u het liefst alles digitaal doet: bij ons kunt u direct op de website boeken, wanneer u maar wilt. Vind een tijd die u schikt en bevestig de reservering met één klik.