Menu Sjef's Table

  • Menu a la carte
  • Menu van de chef
  • 11 gangen menu
  • Menu a la carte

    23 maart tot en met 2 april serveren we uitsluitend het 11 gangen menu
    Voorgerechten

    Naam
    Prijs
    Huisgerookte zalm | crème fraiche | Persian Caviar Imperial Royale
    23
    Embutidos: Jamon Iberico & Cecina de Wagyu.
    18
    Rode biet | Jersey yoghurt |  groene asperge 🌱 
    16
    Terrine van eendenlever, pruim en brioche
    20
    Steak Tartare | Eendenlever | kwarteldooier -20
    23

    Hoofdgerechten

    Naam
    Prijs
    Poussin | truffel | aardappel | oesterzwam.
    30
    Skrei (kabeljauw) filet | grijze garnalen | botersaus | Tomasu
    30
    Pompoen | halloumi 🌱
    22

    Nagerechten

    Naam
    Prijs
    Yuzu | bloedsinaasappel | mascarpone | kokos
    10
    Chocolade | aardbei | sorbet | merengue
    10
    Kaasbordje met 5  heerlijke kazen  van Het Kaasatelier
    15
  • Menu van de chef

     

    23 maart tot en met 2 april serveren we uitsluitend het 11 gangen menu

    Laat u verrassen door de heerlijke creaties!  

                                       Wijnarrangement

       4 gangen 55              4 glazen 29,50

       5 gangen 65              5 glazen 36,50

       6 gangen 75              6 glazen 43,50

    Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 6

    Kaaskeuze als extra gang 15

    All-in menu: Champagne Taittinger met amuse, 7 gangen menu (6 gangen en kaasselectie) inclusief bijpassende wijnen & koffie of thee compleet met friandises 135

  • 11 gangen menu 79€

    Wij serveren ons 11 gangen menu vanaf 24 maart tot en met 2 april 2023

    1. chaud-froid d’oeuff 

    2. meiknol | coquille | kaviaar

    3. caprese | basilicum | pijnboompit

    4. aspergevelouté | Jamon Iberico

    5. rode mul | n’duja | piperade

    6. portobello | aceto balsamico

    7. asperge | kalf

    8. lamsnek | voorjaarsgroentjes

    9. päölke | abrikoos

    10. wortel | yuzu | mascarpone | kokos

    11. Rijense schoenlapper


     Aanvang 18:30 het Thema is Voorjaar!

Menuaanpassing

Ons menu en receptuur zijn met zorg voor u samengesteld. Wenst u wijzigingen in dit menu dan kan dit leiden tot een aangepaste prijs. Wijzigingen of dieetwensen kunnen bij reservering kenbaar gemaakt worden. Volledig veganistisch of lactosevrij is niet mogelijk vanwege de Franse basis van onze keuken.

Reserveren

Op ons online reserveringplatform is het nu makkelijker dan ooit om uw volgende bezoek af te spreken. Of het u niet lukt om te bellen of u het liefst alles digitaal doet: bij ons kunt u direct op de website boeken, wanneer u maar wilt. Vind een tijd die u schikt en bevestig de reservering met één klik.