Menu Sjef's Table

  • Borrel Bites
  • Menu van de Sjef
  • Borrel bites; to share or not to share, that's the question

    Irish Mór oester #3  5 p.st.

    Geweldige smaakbeleving, een zachte romige oester die ontstaat door een mix van zoet water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan. Een zeer kwalitatieve en smaakvolle oester door zijn hoge vleespercentage van maar liefst 12% of hoger. De Irish Mór heeft een prachtig dikke gladde schelp met een parelwitte binnenkant en een mooie diepe cup.

    House of Caviar Perle Imperial kaviaar 10 gram 27,50

    House of Caviar Perle Imperial kaviaar 30 gram 75

    Jamon Iberico 48 mnd (Spanje) 18

    Cebo decampo 50% raza

    Terrine eendenlever 20

  • Laat u verrassen door de heerlijke creaties!

    Al onze menu’s worden voorafgegaan door ’n heerlijke amuse en zuurdesembrood met verrijkte roomboter en Acanto olijfolie                       

       4 gangen (voor,tussen,hoofd en dessert) 59             

       5 gangen (2x voor,tussen,hoofd en dessert) 69              

       6 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd en dessert) 79  

    7 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd, kaas en dessert) 97

    Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 8

    Kaaskeuze als extra gang 18

    Bijpassende wijnen: per glas 8, per half glas 5

    Bijpassende (craft)bieren per glas 8

    §

    All-in 7 gangen menu;

    Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, 7 bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises 165 per couvert

    §

    Midweek menu van de Sjef: Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, tafelwater, 4 gangen menu met twee glazen wijn en koffie/thee met friandises. Ook alchohol vrij mogelijk. Wordt geserveerd op woensdag of donderdag. 90 per couvert

    Menu’s worden per tafel geserveerd 

    Producten van het seizoen: Snoekbaars, pomelo & grapefruit, kwartel, truffel, carnaroli, knolselderij, beurre blanc, rundvlees uit de regio, Nederlandse vanille, mango, passievrucht.

    angus, Espana, Spanje, Spaans, rund, Miguel Vergara

Menuaanpassing

Ons menu en receptuur zijn met zorg voor u samengesteld. Allergieën verzoeken wij u bij de reservering aan te geven. 

Veganistisch, gluten-, suiker- of lactosevrij is niet mogelijk vanwege de Franse basis van onze keuken.

Reserveren

Omdat we verschillende evenementen en speciale menu’s hebben die we op vastgestelde dagen serveren kunt u bij het reserveren in het dropdownboxje kiezen voor datgene waar uw wens naar uitgaat. Bv kerst of 11 gangen. Wilt u een reguliere reservering doen kiest u dan voor de optie “diner”.