Menu van de Sjef

Laat u verrassen door de heerlijke creaties!  

Al onze menu’s worden voorafgegaan door heerlijke amuses en zuurdesembrood met verrijkte roomboter en Acanto olijfolie                       

   4 gangen (voor,tussen,hoofd en dessert) 59             

   5 gangen (2x voor,tussen,hoofd en dessert) 69              

   6 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd en dessert) 79  

7 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd, kaas en dessert) 95

Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 6

Kaaskeuze als extra gang 16

Bijpassende wijnen: 8 per glas

All-in 7 gangen menu gestart met Champagne Taittinger met amuses, 7 bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises 160

Midweek menu van de Sjef: Champagne Taittinger met amuses, tafelwater, 4 gangen menu met twee glazen wijn en koffie/thee met friandises. Ook alchohol vrij mogelijk. Wordt geserveerd op woensdag of donderdag. €90

Menu’s worden per tafel geserveerd

Kerstmis 2024:
5 gangen luxe Kerstmenu 85€
1e Kerstdag Lunch 13:30 en diner 18:30
2e Kerstdag diner 18:30

pieterman

Seizoens smaken! Op dit moment werken we met de volgende prachtige producten in ons menu: koolrabi, meiknol, blueskin, pieterman, tapioca, schol, zomertruffel, cantharellen, Spaans Angusrund, tomaatjes, jasmijn, Nederlandse vanille, Chamoix, Wagyu A4, wasabi, Tomasu, sereh, bramen

angus, Espana, Spanje, Spaans, rund, Miguel Vergara