Laat u verrassen door de heerlijke creaties!

Al onze menu’s worden voorafgegaan door ’n heerlijke amuse en zuurdesembrood met verrijkte roomboter en Acanto olijfolie                       

   4 gangen (voor,tussen,hoofd en dessert) 59             

   5 gangen (2x voor,tussen,hoofd en dessert) 69              

   6 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd en dessert) 79  

7 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd, kaas en dessert) 97

Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 8

Kaaskeuze als extra gang 18

Bijpassende wijnen: per glas 8, per half glas 5

Bijpassende (craft)bieren per glas 8

§

All-in 7 gangen menu;

Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, 7 bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises 165 per couvert

§

Midweek menu van de Sjef: Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, tafelwater, 4 gangen menu met twee glazen wijn en koffie/thee met friandises. Ook alchohol vrij mogelijk. Wordt geserveerd op woensdag of donderdag. 90 per couvert

Menu’s worden per tafel geserveerd 

Producten van het seizoen: Snoekbaars, pomelo & grapefruit, kwartel, truffel, carnaroli, knolselderij, beurre blanc, rundvlees uit de regio, Nederlandse vanille, mango, passievrucht.

angus, Espana, Spanje, Spaans, rund, Miguel Vergara
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.