Menu van de Sjef

 

Laat u verrassen door de heerlijke creaties!

Al onze menu’s worden voorafgegaan door ’n heerlijke amuse en zuurdesembrood met verrijkte roomboter en Acanto olijfolie                       

   4 gangen (voor,tussen,hoofd en dessert) 59             

   5 gangen (2x voor,tussen,hoofd en dessert) 69              

   6 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd en dessert) 79  

7 gangen (2x voor,2x tussen, hoofd, kaas en dessert) 97

Kaaskeuze van Het Kaas Atelier in plaats van zoet 8

Kaaskeuze als extra gang 18

Bijpassende wijnen: per glas 8, per half glas 5

Bijpassende (craft)bieren per glas 8

§

All-in 7 gangen menu;

Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, 7 bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises 165

§

Midweek menu van de Sjef: Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, tafelwater, 4 gangen menu met twee glazen wijn en koffie/thee met friandises. Ook alchohol vrij mogelijk. Wordt geserveerd op woensdag of donderdag. €90

Menu’s worden per tafel geserveerd 

 

Seizoens smaken!
Op dit moment werken we met de volgende prachtige producten in ons menu: schorseneer, boterraap, pompoen, blueskin, coquille, rundermerg, cantharellen, Hollands Hert, zuurkool, appel, wilde zeebaars, tomaat, beurre noisette, bospeen, appel, brioche, steak tartare, runder ham, caramel, pistache
, tonkaboon, vanille.

angus, Espana, Spanje, Spaans, rund, Miguel Vergara