Riesling,Pinot & co weken

Heerlijk 3 gangen diner inclusief fantastische bijpassende Duitse wijnen voor slechts 50€!
Dit menu wordt geserveerd van 3 t/m 19 juni.

 

  • Gepekelde zeebaars, romige vinaigrette van hazelnoot, crème van rucula, crumble van hazelnoot, chip van nori

 
 
Pfannebecker Weissburgunder 2021 Rheinhessen 
De limoen stuift het glas uit, romige perensmaak met aroma’s van nootjes maakt de combinatie compleet. De zeebaars is gepekeld met limoenzeste, de notensmaak van de vinaigrette en de rucola worden naar een hoger niveau getild door de biologische wijn. Het licht zilte in het gerecht wordt mooi begeleid door de zachte zuren in de wijn. 
 
 
 
 

  • Op de Big Green Egg gegrilde biodynamische runderlende met een fondue van foie gras, artisjok crème , jus van eekhoorntjes brood.

 
Blankenhorn Pinot Noir trocken 2018 Margraflerland 
De aardse tonen en de zachte tannines in deze biologisch verbouwde wijn brengen het gerecht van biodynamisch gehouden dubbeldoel runderlende naar een volgend niveau. De zachte rondheid in de wijn maakt de gesmolten foie gras nog romiger. Het aroma van cepes benadrukt de aardsheid van de wijn op een prachtige wijze. 
 

  • Blanc manger met gel en sneeuw van basilicum, mousse van amandel en kalamansi, sorbet van kalamansi en lambada aardbei

 
Pfannenbecker Cuvee Rosé Schwarzriesling  2021 Rheinhessen 
Deze rosé van Max Pfannenbecker is natuurlijk biologisch. De geur van bosaardbeien, de kruidigheid en de elegante frisheid brengen het gerecht naar een hoger plan.