Menu a la carte
Voorgerechten
Naam | Prijs |
---|---|
Tarbotfilet | ossenstaart | beukenzwam | 28
|
Zwezerik | Sauternes | rozijnen | Raz el hanout | 28 |
Knolselderij van Big Green Egg | truffel | 2 jaar oude kaas 🌱 | 24
|
Terrine van eendenlever | 24 |
Steak Tartare | 20 |
Wildpaté | rode kool | cornichons sorbet | Oosterschelde augurk | 20 |
Hoofdgerechten
Naam | Prijs |
---|---|
Graangevoerde runderentrecote | rucola | gnocchi | gekarameliseerde Gorgonzola&portsaus | 35 |
Tarbotfilet | pastinaak | langoustinesaus | 38 |
Shortrib 🌱| Teriyaki | 25 |
Hertenrugfilet | rodewijnsaus | kastanje | rode kool | 35 |
Nagerechten
Naam | Prijs |
---|---|
Duindoornbes | Peer | tarwe | sorbet | Napoleon | 11 |
Panna cotta | perziksorbet | amandel | 11 |
Kaasbordje met 5 heerlijke kazen van Het Kaasatelier | 16 |