Vier het leven bij Sjef's Table

Laat u bij ons gezellig culinair in de watten leggen in onze open keuken!

WILD! 27 en 28 november serveren wij een 5 gangen wildmenu met het mooie wild wat de Nederlandse natuur ons brengt. Geserveerd met een selectie van bijpassende exclusieve wijnen uit Duitsland en Oostenrijk. Gepresenteerd door Jens van Bossche Wijnkopers en natuurlijk Jack. U heeft de mogelijkheid deze wijnen te bestellen tegen scherpe horeca condities!

Aanvang 18:30
Prijs inclusief wijnen €125 per couvert

All-in Midweek menu: Champagne Taittinger of Vuurzee met amuse, tafelwater, 4 gangen menu met 2 glazen bijpassende wijn, koffie of thee met friandises. Kan ook alcoholvrij. Wordt geserveerd op woensdag en donderdag. 90€

Smaak en beleving

We voeren een lokale keuken gebaseerd op de klassieke Franse keuken met invloeden uit de Orient. Een frisse kijk op klassieke gerechten, de beste ingrediënten en passie voor gastvrijheid zorgen voor een heerlijke diner ervaring.

Natuurlijk horen mooie wijnen en frisse bieren bij deze culinaire beleving. We hebben een uitgebreide wijnkaart met klassiekers uit Frankrijk, Italië en Spanje maar ook verrassende wijnen uit Duitsland, Oostenrijk, Australië, USA en Zuid Afrika.

We tappen het mooie pilsener van Brand en serveren ook een bierarrangement met (craft)bieren uit Nederland en België. 

Alcoholvrij hebben we een selectie cocktails op basis van de fantastische smaakvolle frisdranken van SanPellegrino. Ook serveren we graag alcoholvrije bubbels op basis van jasmijnthee uit Kopenhagen, Blå, en gedealcholiseerde wijnen uit Spanje van de verdejo- en tempranillo druif. 

La bonne cuisine est la base du véritable bonheur.

euro-toques, finedining, michelin, gault, millyau
Wij zijn na een strenge selectie toegelaten tot Euro-Toques. Een groep van restaurants die zich houden aan de "Code van Eer". We koken ambachtelijk – pure (h)eerlijke producten uit lokale omgeving en met de seizoenen – duurzaam en natuurzuiver.